Saturday, June 20, 2009

All Cried Out..

Aku betul2 x tahu mcm mana nak handle keadaan smlm.. Semlm smua rahsia dh trbongkar... 5 yrs we were together, br sekarang he had the strength to tell me.. Mmg aku sedih, kecewa dan pelbagai perasaan brcampur aduk.. But I still love him.. Y is this happening.. Kan lg bagus kalo aku x tahu langsung cerita nyer.. Kepala aku tgh berat.. Tgh ting tong... Aku dh nangis dr smlm lg... In fact till now.. Dia cakap, decision is mine.. Apa saja aku nk decide, dia ikut jer.. Aku serba salah.. Any thing after this, akan impact pd org lain jugak..
Susah nak cakap.. Air mata aku asyik mengalir dr td jer.. Aku x tahu mcm mana nk pujuk hati aku.. Bila aku fikir kan future aku, family aku... aku jd bingung kejap..
Aku br kemas2 bilik.. Siap2 kan bilik.. xtahu kenapa aku jd baik dan blh terima dia dtg utk stay dgn aku malam ni.. Aku confius, keliru dan mcm2.. Tp aku trlalu amat kecewa skrg...
Ya Allah, berikan lah pedoman Mu pada ku...

5 comments:

hamidah said...

Salam

Apa2 pun banyakkan sabar. Kerana sabar ada lah satu keimanan. Dan juga akak harap liza kuatkan semangat ya.

*meen* said...

liza...what happen? need a hug? meh sini...be strong ok

Liza Ramlee said...

Kak Hamidah: Liza bersyukur iman liza masih kuat.. Kalau x, liza sendiri xtahu apa yg akan liza laku kan...

Liza Ramlee said...

kak meen: thanx 4 d hug.. But smtg that crashed my heart and it is tearing down every second.. I am really trying to be strong for my self..

Aku Yang Hidup said...

Alo... liza... my dearest prenz...
What wrong? Did somebody hurting u?
Can I kill him? :D

Anyway... be strong dude...

Me: Joe :D