Sunday, August 23, 2009

Salam Ramadhan..

Syukur Alhamdulillah, tahun ini sekali lg aku dpt melalui bulan Ramadhan, bulan yg penuh dgn keberkatan Nya...
Smlm 1st day posa.. After balik servis keta smua, aku lak tr mc... hhhmmm.. nk buat cemana... Then malam, otw balik umah lepas makan2 smua, my cousin kol, kata abg ipar dia pass away.. Cian dia, nk rushing balik kampung smua, dgn baby kecik lg... Aku actually more kesian ker kakak dia, coz dia ni x berap cerdik sgt. Since hubby dia sakit2, MIL dia dok buli mcm2 kat dia.. Dh ler dia ni x reti nk melawan.. Aku pun x reti nk cakap apa.. Biar lah..
Today 2nd day posa.. Heheehe.. Ada 2 bazar ramadhan kat umah aku ni.. 1 kat depan umah, 1 lg kat belakang, tp kene jln sikit lar.. Tp yg belakang tu lg byk choice.. Yg dasyat nyer, siap ada org2 RELA mai tunggu, jaga traffic smua... Huuhuhu....
OK lar.. Jom siap2 turun tgk apa yg derang jual today yer.. *wink**wink*

5 comments:

*meen* said...

liza..salam ramadhan dari akak

hamidah said...

salam ramadan lama x singgah. sihat ya liza harap nya

Liza Ramlee said...

kak meen: tq.. salam ramadhan 2u2..

Liza Ramlee said...

kak sharifah: alhamdulillah, lz br baik demam.. hehehe.. salam ramadhan buat akak dan keluarga yer..

13may said...

selamat berpuasa dan selamat hari raya :)